Επαγγελματική εκπαίδευση

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να μετατρέψει ένα χόμπι σε επάγγελμα; Για τον sifu Γεώργιο Γροντή και μερικούς από τους μαθητές του, το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα.

Τώρα και στην Ελλάδα έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε κατάλληλα και μέσα από ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, σύντομα να γίνεται εκπαιδευτές Wing Tsjun ή ιδιοκτήτες μίας σχολής. Έχοντας την εγγύηση των υψηλότερων προδιαγραφών της οργάνωσης θα εκπαιδευτείτε από υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές και προσωπικά από τον αρχηγό εκπαιδευτών Ελλάδας.

Το επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Wing Tsjun, περιλαμβάνει όλο το αναλυτικό πρόγραμμα αξιολόγησης και τη διδακτέα ύλη του, καθώς επίσης και όλες τις εξετάσεις μέχρι το βαθμό του εκπαιδευτή.

Προϋποθέσεις εισόδου

Το κατώτατο όριο ηλικίας είναι τα 18 χρόνια και καθαρό ποινικό μητρώο.

Ημερομηνία έναρξης και διάρκεια των σπουδών

Μετά από μία συνέντευξη και από ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα με τον Αρχηγό Εκπαιδευτών Ελλάδος καθορίζεται η ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης, η οποία συνήθως διαρκεί 1,5 χρόνο.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συνέντευξη και ένα μη δεσμευτικό δοκιμαστικό μάθημα, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο τηλ.: 6986935908 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση: hellas@wingtsjun.gr.

Δεν απαιτούνται γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, θα διευκρινιστούν κατά την ημερομηνία της συνέντευξης.

Παρόλα αυτά, όσοι έχουν ήδη εμπειρία και είναι γνώστες κάποιας πολεμικής τέχνης ή ασχολούνται επαγγελματικά σε κάποιο αθλητικό χώρο θα αξιολογούνται διαφορετικά και πιθανότατα το χρονοδιάγραμμα να διαφέρει αρκετά από το αρχικό.
Επιπλέον, στην προσπάθεια της εξάπλωσης αυτής της τέχνης και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, υπάρχουν κίνητρα για την ίδρυση σχολών Wing Tsjun σε αρκετές περιοχές.