Γεώργιος Γροντής

Sifu Γεώργιος ΓροντήςΟ Γεώργιος Γροντής, είχε μία πρώτη επαφή με το Wing Tsjun σε νεαρή ηλικία γύρω στο 1980. Εκείνη την περίοδο, έκανε την πρώτη προσπάθεια διάδοσης του WT στην Ελλάδα ο ίδιος ο Leung Ting, ο οποίος έκανε μερικά μαθήματα στη σχολή πολεμικών του Βασίλη Σιάτρα στη Χαλκίδα.

Ο Γεώργιος Γροντής έμεινε για μερικά χρόνια στη συγκεκριμένη σχολή (η οποία σχολή ποτέ δεν ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες ενέργειες και την εκπαίδευση ώστε να εκπροσωπήσει το wt στην Ελλάδα), μέχρι που περίπου το 1989 ανέλαβε επίσημα την εκπροσώπησή του wt στην Ελλάδα ο Παναγιωτόπουλος.

Τότε ο Γεώργιος Γροντής ξεκίνησε από την αρχή την εκπαίδευσή του το 1989, κάτω από τον EWTO (Ευρωπαϊκός οργανισμός WT) και το 1995 πήρε από τον EWTO το πρώτο επίπεδο δασκάλου. Το 2010 αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Thommy L Boehlig και το Wing Tsjun International, με στόχο την εξάπλωση του WT σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2012 κατέκτησε το 3ο Level Technician και το όραμά αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφερε το WT σε περισσότερες από 10 νέες πόλεις στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pages: 1 2 3 4 5 6 7